Tendens: Internet of Things kommer til at revolutionere vores liv

Har du aldrig hørt om Internet of Things? Så er du ikke den eneste… Selvom Internet of Things, som forkortes IoT, er en ting, som efterhånden fylder en del i vores samfund, så er der mange, som ikke engang har hørt om fænomenet. Der er dog ingen tvivl om, at begrebet IoT inden alt for længe vil komme ind og blive en naturlig del af vores alles ordforråd.

Hvis du gerne vil blive klogere på IoT, så læs med her, hvor vi forsøger at beskrive dette nye fænomen.

En digitaliseret tidsalder

Det er vist ingen overdrivelse at sige, at vi lever i en digitaliseret tidsalder. I dag fylder internettet og teknologien mere og mere i vores alles hverdag. Det gør den også på et væld af forskellige måder.

Alt efter hvordan man lever sit liv, er der stor forskel på, hvor meget internettet egentligt får lov at fylde. Nogle bruger og mærker internettet hver dag, mens andre – måske især ældre – ikke benytter sig af det synderligt. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det den dag i dag nærmest er umuligt at undgå internettet. Netop fordi det bare fylder enormt meget og bliver brugt indenfor mange forskellige felter.

Du bruger internettet hver gang, du er på sociale medier. Det er der mange, som er mange timer hver dag. Du bruger også nettet hver gang, der er noget, du er i tvivl om, og du derfor slår det op på fx Google.

Lær mere om Internet of Things

Men hvad er det så helt bestemt, Internet of Things eller IoT er? IoT er et bredt begreb, som dækker over en del aspekter. Det helt grundlæggende, som du skal forstå, er dog, at IoT er betegnelsen for genstande, som er forbundet til internettet på den ene eller andet vis. Udover at være forbundet til internettet kan disse genstande og sende og kommunikere data.

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om Internet of Things, kan du læse en hel del om emnet på – ironisk nok – internettet. Du kan sandsynligvis også finde nogle videoer, hvor emnet bliver forklaret for dig.

Der er stor forskel på, hvordan vi mennesker bedst optager ny læring. For nogle er det bedst at læse og se den konkrete læring. Andre har nemmere ved at lytte og få det fortalt.

Hvordan kommer det til at påvirke mig?

Måske er du i tvivl om, hvorfor du skulle have lyst til at interessere dig for IoT? Kort sagt så er der det med det, at IoT kommer til at fylde enormt meget i fremtidens dagligdag. Det kommer altså også til at påvirke dig. Sandsynligvis er det ikke noget, som man vil komme til at kunne undgå.

Daniel Hald fra MobilSiden.dk, som er ekspert, siger følgende om Internet of Things, som også her kaldes Tingenes Internet: “Tingenes Internet eller IoT vil ikke bare revolutionere samfundet, industrien, vores hjem og hjemmekontor. Internet of Things vil også revolutionere vores biler og sexliv “. Daniel Hald, MobilSiden.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.