Se TV som hørehæmmet med Oticon TV adapter 3.0

Det at være hørehæmmet associeres ofte med at være gammel. At ens ører er blevet slidt af tidens tand. Derfor er det efterhånden blevet socialt acceptabelt for den ældre generation at gå med høreapparat eller måske bare have brug for at se nogle ting ved et lidt højere lydniveau.

Man kan imidlertid også blive hørehæmmet på grund af en skade eller en genetisk fejl. På den måde kan langt yngre mennesker end de pensionister, vi forstiller os gå rundt med høreapparat, have svær ved at høre.

Det kan være svært for især yngre børn at acceptere, at de ikke er ligesom alle andre på deres alder. At de bliver nødt til at gå rundt med et høreapparat i øret, hvilket måske ikke ligefrem er det sejeste, når det man går mest op i er at klatre i træer, spille fodbold og gå til gymnastik.

Med de stadige teknologiske fremskridt inden for høreapparater, bliver det dog konstant nemmere at være et aktivt barn med høreapparat. Snart er det kun det sociale stigma, der gør det svært at være et hørehæmmet barn.

Derfor bør man som forælder eller pårørende gøre alt hvad der står i ens magt, for at gøre deres liv så normalt som muligt. Specielt når de er inden for hjemmets fire trygge vægge, hvor de, af alle steder, burde føle sig tilpas. Alligevel kan der være ting, hvor det er svært at føle sig på lige fod med resten af familiens medlemmer.

En løsning for hele familien

Det kunne for eksempel være TV aften med familien. En aften, der ellers er specielt planlagt til bare at være rar og hyggelig, fordi man føler sig isoleret rent lydmæssigt. På trods af de mange fremskridt der er gjort på området indenfor høreapparater, har man som hørehæmmet stadig brug for, at fjernsynet skal skrues højere op end hvad der ville være normalen. Dette kan lede til konflikt, specielt når man ser fjernsyn med flere personer.

Dette behøver imidlertid overhovedet ikke at være et problem. I hvert fald ikke hvis man har Oticon Opn høreapparater. Så kan problemet let løses med en Oticon TV adapter 3.0. En Oticon TV adapter 3.0 forbindes direkte til høreapparatet, så der er ikke behov for noget ekstra udstyr.

Oticon TV adapter 3.0 streamer derefter let og hurtigt lyden fra fjernsynet direkte til høreapparatet. Der er ingen forsinkelse, og du kan som hørehæmmet fuldstændig selv bestemme præcis den lydstyrke, som du ønsker at se fjernsyn ved.

Et hørehæmmet barn kan derved med lethed se fjernsyn med både jævnaldrende, søskende og familie uden at det leder til frustration eller konflikt.

Også for de ældre hørehæmmede

Ældre Hørehæmmede kan imidlertid også sagtens nyde godt af at have en Oticon TV adapter 3.0 til at stå i hjemmet. Det kan være rart at se en fodboldkamp med vennerne eller barnebarnet uden at skulle overdøve dem for at kunne høre, hvad kommentatorerne siger.

En Oticon TV adapter 3.0 er den oplagte til enhver hørehæmmet. De vil føle sig set og forstået, og være langt mere trygge ved at se TV i andres fællesskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.