Sådan passer du på din nye iPhone – beskyt din iPhone mod ridser

Når man køber en ny iPhone, er det for de fleste mennesker en investering. iPhones er nemlig dyre, og det er kun de færreste, der bare sådan har råd til én. Nogle køber dem på afbetaling med abonnement, mens andre sparer sammen, så de har råd til den nye udgave, når den kommer på markedet.

Ligegyldigt hvad, så er det en god idé at passe på sin iPhone, når man så har købt den. På den måde kan du nemlig enten vælge at beholde den i mange år eller videresælge den, når det er tid til en opgradering.

Panserglas

iPhone er en utrolig populær telefon, og det er der mange årsager til. Det er en god telefon på rigtig mange punkter, men den har en tendens til nemt at få ridser. Da mange iPhones er lavet af glas både på skærmen og bagskærmen, flækker den nemt. Derfor er det en god idé at investere i ordentlig beskyttelse.

Noget af det, du kan vælge at købe, er et panserglas. Panserglasset sidder som en beskyttende hinde på skærmen. Hvis du taber din telefon, så vil det altså være panserglasset, der går i stykker og ikke selve mobilskærmen.

Panserglasset er en fornuftig og relativ billig investering. Det kan spare dig en del besvær, da det hurtigt løber op, hvis man skal have skiftet skærm. Desuden er panserglas nemt at udskifte, så du sparer både tid og penge i det lange løb!

iPhonecover

En anden beskyttelsesmetode er med et mobilcover. Et cover dækker bagsiden af din telefon, så der ikke kommer ridser på. Nogle covers kan også beskytte skærmen på din telefon, hvis du taber den. Køb et cover til din iPhone her, så du er dækket hurtigst muligt.

Der findes mange forskellige typer af covers. Mange vælger at bruge covers til telefonen som en del af ens outfit. De fås nemlig i mange forskellige farver og med forskellige mønstre. Mange steder har du også mulighed for at designe dit eget cover. 

Det vil altså sige, at du nemt kan gøre din iPhone pæn, samtidig med at du beskytter den. Hvis du synes, telefonen er flot i sig selv, kan du også bare vælge at købe et gennemsigtigt cover. Så er mobilen beskyttet, men du kan stadig se telefonen. 

Det kan du fx vælge at gøre, hvis du køber din iPhone i en bestemt farve. iPhones fås nemlig i flere forskellige farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.