Sådan kan du skabe mere trafik til din hjemmeside

Er du ejer af en hjemmeside? Så ved du med garanti, at trafik er alfa og omega for, hvordan din hjemmeside klarer sig. Øget trafik ender ud i konverteringer, hvilket betyder, at din hjemmeside får succes. Ja, vi kan sagtens blive enige om, at trafik er en god ting, men hvordan er det lige, at man får genereret noget trafik på sin hjemmeside? I denne artikel kan du netop finde gode råd til, hvordan din hjemmeside får mere trafik.

De sociale medier

Over halvdelen af danskerne benytter de sociale medier dagligt, og derfor er de sociale medier en oplagt platform, hvor du kan få skabt noget mere trafik til din hjemmeside. Det kræver selvfølgelig, at din virksomhed har en profil på de sociale medier. Du skal desuden lægge dit fokus på det sociale medier, hvor det størst potentielle kundemarked befinder sig. Facebook er endnu det største sociale medie i Danmark, hvorfor vi i denne artikel har fokus på netop Facebook. Der er et hav af forskellige muligheder for at få skabt mere trafik gennem Facebook. Nedenstående afsnit viser eksempler på dette.

Målretning

Facebook gør det muligt for din virksomhed at målrette annoncer ud fra en lang række forskellige faktorer, som blandt andet:

  • Alder
  • Køn
  • Uddannelse
  • Geografisk placering
  • Venner
  • Interesser

Disse målretningsmuligheder resulterer i, at din virksomhed kan nå ud til relevante forbrugere. Relevans er den gyldne vej til flere konverteringer og med Facebooks mange værktøjer, er dette en reel mulighed.

Retargeting

Retargeting er en af de mest effektive måder, hvorved man kan få skabt mere trafik til sin virksomhed. Retargeting indebærer, at dine annoncer bliver vist til de personer, som allerede før har udvist interesse i din hjemmeside på den ene eller anden måde.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering bliver i daglig tale også kaldet for SEO. Ved hjælp af søgemaskineoptimering kan din hjemmeside få en højere placering på diverse søgemaskiner. En høj placering er altafgørende for, hvor meget trafik din hjemmeside får. Den største søgemaskine der er i verden, er Google. Og derfor skal din virksomhed selvfølgelig have fokus på Google. Google har lavet en række algoritmer, som har til formål at skabe den mest relevante side for forbrugeren, når der bliver søgt på et bestemt søgeord. Det vil altså sige, at hvis du søger på produkter fra Georg Jensen Damask, så vil der udelukkende blive vist dette, da det er det, som er relevant. Der findes mange forskellige måder, hvorved du kan skabe mere relevans på din hjemmeside, således Google tildeler en god placering til netop din virksomhed. Det omfatter blandt andet linkbuilding, som går ud på, at bliver linket til og fra din hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.