Sådan får du din virksomhed online

Det er nærmest umuligt at forestille sig, at have en virksomhed uden at være online med en hjemmeside. Men det at gå online skal selvfølgelig gøres ordentligt

Find den rette samarbejdspartner til hosting af din hjemmeside

Er du ikke selv komfortabel med at udvikle hjemmesider og få dem online, er det oplagt at finde en samarbejdspartner til hosting af din hjemmeside. Med et webbureau kan du få rådgivning, blive klædt på eller få direkte hjælp til at få din virksomhed til at fremstå professionelt på Internettet.

Domæneregistering er første skridt

Første skridt når du skal have din virksomhed online er at få registreret det navn du ønsker at bruge som navn på din hjemmeside. Det gør du via et firma, der hoster hjemmesider, der sørger for at få det registreret hos DK Hostmaster, der er stedet, der styrer de danske Internetnavne. Det kræver lidt baggrundsviden at foretage dette selv.

Det bedste webhotel til hosting af din hjemmeside

Det er vigtigt at finde det bedste og naturligvis billigste webhotel til din hjemmeside. Et webhotel er en online server, hvor de filer, der udgør din hjemmeside, ligger rent fysisk. Det siger sig selv, at det er ekstremt vigtigt, at dette skal være både pålideligt og fungere ekstremt velfungerende. Der findes mange udbydere af webhoteller, men det er langt fra alle, der er troværdige, og ofte er der gået på kompromis med hurtigheden og kapacitet. Flere steder online kan du finde sammenligninger af webhoteller, så du kan finde det, der passer til jeres behov.

WordPress

Systemet WordPress er de seneste år blevet det normale og mest udbredte system at udvikle hjemmesider i. Det er nemt at få en hjemmeside online, men det kræver viden at udvikle hjemmesiden, så den bliver optimal til de behov, der er i din virksomhed.  Og så er det vigtigt at finde et webhotel, der giver den bedste understøttelse af WordPress og de funktioner, der findes i dette.

DNS-opsætning

Opsætning af DNS er en kompliceret ting, som de færreste mennesker har en viden om, og har mulighed for selv at gøre. DNS handler om at få navnet på din hjemmeside til at pege på det sted, hvor dit webhotel er. Det kan dog hurtigt blive noget, du skal forholde dig til, når du skal have din virksomhed online med en hjemmeside. Endnu en grund til, at det er en rigtig god ide at lave et samarbejde med et webbureau, som kan håndtere denne opsætning, og få det hele til at køre gnidningsløst.

Styring af mails

Som en del af at have et webhotel er der også funktionen med at styre de mailadressen, der hører sammen med det navn din hjemmeside har. Det kan være en indviklet ting at sætte mailservere op, og det kan anbefales at få hjælp fra et webbureau. I øvrigt er dette også relevant, hvis du køber mails uden at have en hjemmeside.

Backup er vigtigt

Noget af det vigtigste for din hjemmeside er, at der bliver taget løbende backup. I de fleste webhoteller findes denne funktion indbygget. Men det kan være en god ide, at få hjælp fra et webbureau til at få den rette opsætning på plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.