Panasonic – Intelligente Hårde Hvidevarer i 2017

test at toerretumbler

Kevin Ashton havde ret med IOT tilbage i 1999, da han udtalte at virtuelle objekter ville indgå i en internetlignende struktur i fremtiden. Anno 2017 kan man vist rolig argumentere, at det er overalt omkring os – muligvis også langt mere end, hvad Kevin Ashton forestillede sig.

Senest har Panasonic igangsat sin udvikling af intelligente og miljøvenlige husholdningsapparater ved at udvide vaskesortimentet med introduktionen af NH-P80G1 tørretumbler med varmepumpe med nænsom tørring og miljøvenlig/hurtig funktion fra august 2017.

Panasonics nye tørretumbler med varmepumpe er blandt de mest energieffektive i branchen og har intelligente funktioner som nænsom tørring og miljøvenlig/hurtig funktion designet til dig og din travle hverdag.

Hvis du ønsker en mere objektiv analyse og test kan du gå til Test-tørretumbler.dk

Sparer tid og energi
Panasonics nye tørretumbler giver dig mulighed for at vælge indstillinger, der sikrer, at det våde tøj får den behandling, det har behov for, mens tørringen ikke påvirker din livsstil.

Den hurtige funktion til tørring af meget tøj med det samme til de dage, hvor ingen anden kjole eller top kan bruges! Når du vælger denne indstilling, øges temperaturen automatisk til cirka 69 °C for at færdiggøre tørringen hurtigt og spare tid. Med en tørretid på 122 minutter er den nye Panasonic NH-P80G1 blandt de hurtigste tørretumblere med varmepumpe i branchen.

AEG udfordrer med denne video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.