Online lægehjælp – slip for at sidde i telefonkø og venteværelse

Med digitaliseringen af samtlige erhverv er sundhedsvæsnet nu også begyndt at følge trop. 

Dette kan potentielt betyde mere overskud på hospitaler og i lægehuse og vil af denne grund sandsynligvis føre til bedre behandlinger. 

Mange patienter vil for eksempel sagtens kunne behandles uden en fysisk konsultation, og det giver derfor ikke mening at bruge tid og kræfter på at undersøge en person, der bare har brug for et par Panodiler.

Hvordan fungerer online lægehjælp?

For at få online lægehjælp vil du blive bedt om at registrere dig med dit NemID, hvorefter erfarne, dansk-autoriserede speciallæger i almen medicin vil være klar til at hjælpe dig. 

Dette kan både foregå via video- eller mailkonsultationer. Videokonsultationerne kan bookes så de passer ind i dit skema, og du vil være garanteret et svar på dine mailkonsultationer allerede inden for 24 timer. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du klikke her for at få online lægehjælp, når du har brug for det.

Hurtigere behandling

Fordelene ved at digitalisere en stor del af de fysiske lægekonsultationer er, at både lægens og patientens tid spares. 

Rent administrativt bruger lægehusene mange kræfter på at tage imod telefonopkald, for så først langt senere at kunne tage patienterne ind til konsultation. Patienten skal tilmed vente længe på at komme igennem en (ofte) lang telefonkø og skal så samtidig bruge en ubestemt mængde tid i et venteværelse, før vedkommende kan modtage en behandling – for ikke at tale om transporttiden hen til lægen.

Få hjælp uanset hvor du befinder dig

Hvis du er ude og rejse i lande, der generelt snakker dårligt engelsk, kan det være en ubehagelig oplevelse at skulle igennem deres sundhedsvæsen i tilfælde af, at du skulle rammes af sygdom. 

Her kan det være utroligt tryghedsgivende at vide, at du altid kan få fat på en dansk læge, så længe du har forbindelse til internettet.

Få hurtigt adgang til en hudlæge

Hudlæger er om muligt de læger, det tager allerlængst tid at få en konsultation hos. Der kan let gå mange, mange måneder før du kan komme ind og blive undersøgt. Med online lægehjælp kan du betale pr. henvendelse og slippe for at gå og døje med dine hudgener længere end højst nødvendigt. 

Svartiden er nemlig på max 48 timer, hvilket mildest talt står i total kontrast til den lange ventetid til de fysiske konsultationer hos hudlægen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.