Nu kommer høreapparatet på nettet

IOT.dk er vi fascineret af alle områder, hvor man begynder at ‘connecte’ internettet med de ting, som vi bruger i vores hverdag. I lang tid har høreapparater passet sig selv, da de kun blev brugt til, at folk skulle kunne høre.

 

Men det er slut nu, da der nu er kommet et nyt høreapparat fra Oticon, som du kan connecte til internettet. På den måde kan du pludselig bruge dit høreapparat til at styre mange af vores hverdagsting, da høreapparatet er tilsluttet internettet.

Det så fedt, at næsten alle kunne finde på at overveje et høreapparat.

 

Brug dit høreapparat som trådløs høretelefoner

Tidligere var det sådan, at ens høreapparat blot gjorde sådan, at man kunne høre. Men da det netop sidder inde i ørerne på dem, som ikke kan høre, så fandt Oticon på, at man ligeså godt kunne bruge det som høretelefoner.

Dette vil sige at hvis du sidder og hører musik eller ser fjernsyn, så kan du pludselig bruge dit høreapparat som trådløse høretelefoner. Det er ret smart, da det tidligere gav en række udfordringer for døve, hvis de skulle gøre begge dele.

 

Alle har brug for en app

Selvfølgelig er der en app med til det nye høreapparat Oticon Opn. Med denne app har du pludselig fuld kontrol over dit høreapparat på en måde, som man aldrig har haft tidligere.

Man kan her skifte programmer, skrue op og ned for volumen og selvfølgelig connecte sit høreapparat til trådløse enheder.

 

Bedre lyd bedre liv

Desuden er der langt bedre lyd i det nye høreapparat, så du pludselig kan høre det hele. Det fungerer på den måde, at det er intelligent, så det kan regne ud, hvad der sker.

Dette vil sige at hvis du har en samtale med andre mennesker, så bliver det lettere for dig at høre, hvad de siger. Høreapparatet regner automatisk ud, hvad der siges, og på den måde bliver det lettere  for dig at have en samtale med andre mennesker.

Det fjerner også meget af den støj, som man oplever andre steder fra. På sigt betyder det, at man ender med at få bedre hørelse med et høreapparat end en, der har god hørelse. For vi er som mennesker ikke særlig gode til at blokere larm, når vi er ude. Du har sikkert prøvet at stå på et diskotek og ikke kunne høre, hvad dine venner sagde.

Hvis du gerne vil prøve det nye høreapparat, kan du gøre det uforpligtende, hvis du skriver dig op på www.dinhoerelse.dk/da. Her kan du også bestille en høretest, hvis du ikke ved, om du hører godt.

Det er en helt nye verden, som er ved at åbne sig op for os alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.