Mobilen er stadigvæk i centrum for udviklingen

Hele denne side handler om, hvordan alle enheder bliver mere tilknyttet, fordi det hele arbejder sammen på kryds og tværs. I centrum for hele denne udvikling er mobilen, da det er den enhed, som har gjort, at vi altid har en computer med os.

Alt dette kunne ikke være sket, hvis vi stadigvæk gik rundt med en Nokia 3310 (til alle unge så var det en gammel mobil, som kun kunne spille snake.) Med den første iPhone som Steve Jobs stolt viste frem, ændrede alt sig pludselig.

I dag laver alle mobilproducenter smartphones, og det er sjældent, at vi i dag kalder det for smartphones, da det blot er en mobil. Men egentlig er vores nuværende mobil en lille supercomputer, og det er grunden til, at vi pludselig kan forbinde den med alt.

Fordi vores mobil er så vigtig, er det også en god idé at passe på den. Hvis du har en iPhone, anbefaler vi, at du køber et mobilcover til den. For at se mange forskellige, kan du klikke her.

 

Alt fra lys til lås

For hver dag der går, kan du styre endnu mere med din mobil. Med de smarte Philips Hue kan du styre lyset i hele din bolig fra din mobil. Du kan endda sætte den til at gøre automatiske ting, så der er lys, når du står op.

På samme måde kan du med din mobil i lommen komme ind af døren, da din mobil kan bruges som nøgle. De fleste af os bruger stadigvæk en gammeldags nøgle, selvom det virker tåbeligt, når vi altid har vores mobil på os.

Der er hele tiden flere ting, som du kan styre fra din mobil, og ofte er man lidt skuffet over, hvis der er noget, som du ikke kan styre fra den.

For vi er så vant til, at vores mobil er en del af os, så for mange fungerer den ligesom en hånd, som pludselig kan nå en masse, som du ikke tidligere kunne nå.

 

Fremtiden uden mobil?

Nogen mener, at vi ikke kommer til at have en mobil i fremtiden, da teknologien bliver en del af os selv. Ofte føles det allerede som om, at mobilen er det i dag, så det vil nok ikke være den store forskel.

Det er her, at nogen snakker om, at man i fremtiden kan sende sine tanker direkte ud i verden gennem sociale medier, og det er noget, som kan skræmme mange. For tænk på alle de ting som Donald Trump ikke siger.

Når vi alle sammen får robotter, kommer vi sikkert også til at styre dem fra vores mobil i starten, så kan du sende din robot på arbejde for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.