IT Support og PC hjælp

Computere er noget, som ikke alle har formået at forstå. Det er også helt okay, sådan er det med alt, men netop derfor er det vigtigt at nævne, at der er hjælp at hente. Du behøver ikke kende den præcise grund til, at din computer ikke virker, da der er mange forskellige årsager til, at man oplever problemer med computeren.

Det kan enten være grundet virus, eller blot, at computeren er blevet langsom. Opgaven kan som regel både blive løst hjemme hos dig, men det kan også ske på kontoret hvis det er foretrukket, eller nogle tilbyder fjernsupport.  

De opgaver, som typisk løses

Det som resultaterne af en løst opgave som regel ender ud i, er en hurtigere computer. Opgaverne som udføres, er oftest fjernelse af virus/malware, generel IT support, geninstallation, ny harddisk og gendannelse af tabt data, billeder eller filer. Hvad det vil koste at få lavet de forskellige ydelser kan variere, og der er ikke som sådan en fast pris.

Derfor må du selv ud og undersøge, hvad det vil koste. Det er dog primært opgaver, som omhandler computeren og dens hurtighed, som de fleste oplever problemer med. Dog kan du også få hjælp til opsætning af en trådløs printer hjemme hos dig eller på kontoret.

Virus eller blot småfejl

Mange oplever undervejs et problem med, at deres computer enten føles langsommere end den plejer, eller, at den rent faktisk er blevet langsommere. Det kan godt ske grundet virus, men det kan også være noget andet.

Du kan få hjælp til at få din computere gennemgået for virus, malware og andre fejl. Som regel vil de også lave en formatering, eller bedre kendt som en geninstallation af computeren.

Det vil gøre, at når du får computeren tilbage, så vil den næsten føles som en ny. Et andet problem, som ofte ses på gamle computere er, at harddisken er gammel, og derfor bør blive erstattet med en ny, og det er noget som man gør klogt i at få ordnet. Det er altid godt at sørge for at lave backup af din computer, så du undergår at du mister noget, eller hvis et eller andet skulle gå galt.  

Gendannelse af slettede elementer

Nogle har før siddet i situationen, at de er kommet til at slette billeder eller andet, som aldrig skulle slettes. Det bringer meget ærgrelse og besvær med sig, og der er mange, som ikke kan ordne det og fremkalde det på egen hånd. Du kan dog tage kontakt til firmaer, som har stor erfaring og ekspertise indenfor netop det, at gendanne og finde mistede filer.

De fleste firmaer som arbejder med computere og specielt gendannelse af filer, har som regel adgang til programmer, som kan scanne hele computeren efter slettede filer, og de kan på den måde gendanne filerne i de fleste tilfælde. Dog er det vigtigt at sige, at jo hurtigere du får kontakt et firma, jo større er chancen for, at du kan få fremkaldt og gendannet de tabte filer eller billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.