Hvorfor gå til møde hos en advokat?

Nogle brancher ændrer sig hurtigere – men udviklingen skåner ingen.

Det mærker danske advokater også nu. Såvel forbrugere som virksomheder stiller større krav til, hvordan de møder deres advokater og hvilke ydelser, de modtager.

For de advokater der arbejder primært med selskaber, er der intet nyt i at selskaberne spiller advokatfirmaer ud mod hinanden og ansætter internt for at mindske omkostningerne til juridisk hjælp.

Men for de lidt mindre virksomheder handler det i højere grad om faktisk at undgå at mødes med advokaten og i stedet lave mere af arbejdet selv.

På denne måde er det muligt at mindske omkostningerne – hvis et møde aldrig igangsættes, gør advokatens timetakst på den grimme side af 2.000 kroner heller ikke.

Advokater kan imødekomme dette behov særligt hos de små virksomheder på samme måde som nystartede Moth Advokatfirma. Advokat Lise Moth har med udarbejdelsen af en række digitale produkter – herunder Personalejurabogen og Opsigelsesguiden – gjort det muligt for virksomhedsejere fx. selv at eksekvere simple opsigelser af medarbejdere. Selv hvis en virksomhed ønsker hjælp af en advokat, kan de to bøger og guides give en bedre faglig forståelse for situationen.

Produkterne sælges online direkte til slutbrugeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.