Gør hverdagen lettere med disse apps

Det er en del år siden, at smartphone-kulturen blev etableret på det danske marked, og siden er der sket en del på området. Flere og flere virksomheder samarbejder nu med Appstore og Googleplay, hvilket har skabt en række højteknologiske løsninger i form af smarte apps. I denne artikel får du derfor præsenteret tre geniale apps, som kan gøre hverdagen lettere for dig.

My Wallet – din digitale tegnebog

My Wallet er en ny app, som gør det muligt at betale kontantløst i en lang række butikker, både i ind- og udland. Appen sættes op med dit Mastercard, og gør det muligt at betale nemt, hurtigt og sikkert. Det eneste, det kræver af dig, er, at du downloader appen, og herefter opretter dine betalingskort via NemID. Herefter kan du blot betale med en vink uden at skulle have pungen op ad lommen hver gang, du skal handle. Hvis du ønsker at høre mere om den smarte, kortløse betalingsform, kan du kontakte Landbobanken ved at klikke her. Landbobanken er en rådgivende bank, som altid står klar til at rådgive og vejlede dig omkring din privatøkonomi.

 

Vivino – din nye vinmand

Fredag aften står for døren, og kæresten har sendt dig i Fakta efter en flaske rødvin. Men du har ét problem – du ved absolut ikke, hvilken vin der er er god, eller som passer til aftenens menu. Frygt ej, for med appen Vivino, har du altid din personlige vinrådgiver i lommen. Når du har downloadet Vivino-appen, kan du blot scanne en hvilken som helst vin, næste gang du er på indkøb. Appen vil fortælle dig alt omkring vinen, herunder smag, bedømmelser, anmeldelser og anbefalinger fra mere end 10 millioner vinelskere. Efterfølgende kan du selv anmelde vinen, og derefter gemme anmeldelsen på din egen profil, så du enten kan købe eller undgå vinen en anden gang.

 

Din teknologiske slankeguide

Hvis du er på slankekur, ved du hvor håbløst, det kan være at holde styr på kalorieindtaget. De fleste slankekure kræver, at du konstant vejer din mad og regner kalorier sammen på indviklede måder. Dog er der hjælp at hente, for med de nyste slanke-apps kan teknologien bære dig igennem slankekuren. En af de mest populære apps til dette formål er My Fitness Pal. My Fitness Pal hjælper dig med at regulere indtaget af mad og dyrkelse af motion. En af appens store fordele er, at du slipper for at finde vægten frem, hver gang du skal spise. Ved hjælp af appens søgefunktion kan du nemlig hurtigt finde de pågældende madvarer, hvorefter appen regner madvarens kalorieantal ud. Derudover fungerer appen som overbliksskabende, hvor du altid har mulighed for at se dagens kalorietal. Appen kan ligeledes synkroniseres med motions apps, hvor den vil indregne dagens kalorieforbrænding i den samlede kalorieoptælling.

At du har mulighed for at holde styr på slankekuren med en app, kan give dig motivation til at fortsætte kuren samt skabe et overblik over kuren og dens virkning.

Der findes ligeledes andre slanke-apps herunder Lifesum og SEB overskud. Du kan finde disse apps i Appstore eller på Google Play. My Fitness Pal er gratis at downloade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.