Forær dine medarbejdere en smartphone

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe smartphones til medarbejderne i din virksomhed? Der findes mange gode grunde til, at dine medarbejdere skal have en arbejdstelefon – og disse grunde kan løfte virksomheden til nye højder. I denne artikel får du udpenslet nogle af smartphones funktioner, som kan gøre arbejdsdagen lettere for dig og dine medarbejdere.

 

Gør kommunikationen lettere

At have én telefon til både arbejde og privat kan være en rigtig hæmmende løsning. For det første har dine medarbejdere ikke mulighed for at lægge privatlivet fra sig, når de arbejder, eftersom de ligeledes skal være klar til at bruge telefon i arbejdsmæssig sammenhæng. For det andet kan det være svært for medarbejderen at distrahere fra diverse sociale medier som Facebook og Instagram.

Med smartphones til dine medarbejdere kan du derfor gøre hverdagens kommunikation lettere. Privattelefonen kan slukkes, når arbejdet kalder, og omvendt når medarbejderen forlader arbejdspladsen. En alletiders løsning, som ligeledes vil give dine medarbejdere muligheden for at fokusere hundrede procent på arbejdet og glemme privatlivets mange gøremål – samt de mange underholdningsformer – i arbejdstiden.

Med en arbejdstelefon har du som chef ligeledes et sted, hvor du kan komme i kontakt med dine medarbejdere under arbejdstiden. Dette sikrer derfor kommunikationen mellem dig og dine medarbejdere hver eneste dag. Eftersom den interne kommunikation på arbejdspladsen er et af de mest essentielle parametre for strømlinede og effektive resultater, kan investeringen i det lange gå løb virkelig bære pote.

Download apps som strategisk hjælp

Der er ligeledes mange apps, som kan hjælpe din virksomhed både på et strategisk og struktureret plan. Mange apps kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at skabe overblik over økonomien i virksomheden, samt fordelingen af arbejdsvagter, hvilket er en stor fordel for virksomhedens planlægning. Derudover kan disse apps holde alle medarbejdere opdaterede på virksomhedens processer og økonomiske tilstand, hvilket forhåbentligt vil give dem blod på tanden, når det gælder udførelsen af arbejdet. Et eksempel på et netværk er Apples Cisio-netværk, som kan give din virksomhed det bedste inden for apps, opkald og samarbejde. Som Apple selv skriver, vil Cisio-netværket give dig og dine medarbejdere nogle fantastiske nye vinkler på arbejdet. For IT-virksomheder vil netværket ligeledes sikre en enkel konfiguration, skalerbar anvendelse og mulighed for administration. Dette vil styrke medarbejdernes samarbejde på tværs af fagområdet.

Du kan læse mere om Cisio-netværkets mange funktioner på Apples hjemmeside.

En gave vil skabe produktive medarbejdere

Hvis økonomien ikke rækker til smartphones til alle dine medarbejdere, er der andre måder, hvorpå du kan glæde dine medarbejdere samt skabe en højere produktivitet iblandt dem. Undersøgelser viser nemlig, at hvis dine medarbejdere får gaver af deres arbejdsplads, så stiger produktiviteten. Dette skyldes, at medarbejderne føler sig værdsatte og anerkendte for udførelsen af deres arbejde, hvilket vil give dem selvtillid og dermed også mod på nye udfordringer.

Et forslag til en medarbejdergave kan være et gavekort – enten til en oplevelse eller til et udvalg af fysiske varer. Et gavekort er altid en god idé, eftersom medarbejderne herigennem selv kan vælge den gave, som opfylder deres behov. Du kan se et stort udvalg af firmagaver i alle prisklasser ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.