Elektronik har overtaget personlige transportmidler

Vi har været igennem en vild og voldsom elektronisk revolution, der har vendt vores verden op og ned og totalt ændret den måde, vi agerer på i dag i forhold til for bare 20 eller 30 år siden. De seneste år har vi nu også set, at der er kommet flere og flere transportmidler på markedet, der er styret af elektronik.

Dette er en meget spændende udvikling, da det har mobiliseret os på en helt ny måde og åbnet op for en masse nye og spændende måder at komme omkring på. I denne artikel vil vi gerne præsentere dig for nogle af dem.

Det sjove segboard

Et segboard er en form for segway og skateboard, der kører fremad ved at man læner sig frem på det. Når man vil bremse, læner man sig tilbage. Det kan lyde kompliceret, men når man har været på et segboard i nogle minutter, bliver det pludselig meget intuitivt at køre rundt på det. Man læner sig blot i den retning, man ønsker at køre.

Segboardet blev meget hurtigt et kæmpe hit blandt unge, da det kom frem, og det var noget der kunne ses overalt nærmest fra den ene dag til den anden. Teknologien er ret spændende og fascinerende, da det er lidt vildt, at man kan lave et transportmiddel, der kører i den retning, man som menneske læner sig.

Nye elektroniske løbehjul

Det var svært at forestille sig, at løbehjulet skulle gøre et comeback af de dimensioner, det har gjort på det seneste. Der er nemlig kommet en masse nye elektroniske løbehjul på gaden overalt i storbyer verden over.

Disse nye løbehjul er nemme at betjene og kan køre ret stærkt. De er udstyret med en motor, der kan sætte godt fart på løbehjulet og gøre sådan at føreren ikke behøver at bruge sit ben til at komme frem i verden med.

De kan lejes for et lille beløb og er blevet en smart måde at se byen på, særligt hvis man kommer som turist. De elektroniske løbehjul er også blevet populære for private, da de er nemme at komme rundt med.

Elektroniske skateboards og mange andre elektroniske transportmidler

Der er også rigtig mange, der er blevet glade for at bruge elektroniske skateboards, da de er meget hurtige at komme frem med. De er særligt populære i USA, hvor almindelige skateboards også er enormt populære.

Der findes enormt mange andre sjove og vilde former for elektroniske transportmidler for enkeltpersoner, og hvis du gerne vil vide mere om det, kan vi anbefale eRiders, der netop skriver om emnet og laver en masse tests og anmeldelser af de forskellige transportmidler på nettet, så du kan blive mere oplyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.