Disse ting vil snart blive koblet på internettet i Danmark

Du har måske allerede hørt om smart parkering og de smarte skraldespande, der er ved at blive koblet op til internettet både inden- og udenfor de danske grænser, men der er også mange spændende IoT-produkter, som du kan bruge i din nærmere hverdag. 

Intelligent løbegear

Løbeure og løbesko er blandt det løbegear, som du kan læse om på runyourlife.dk, der allerede er blevet koblet til internettet eller som bliver det i den nære fremtid. Nike skal nærmest gå over til et nyt slogan med ”help me just do it” i stedet for ”just do it.”

Det er i hvert fald det brugerne ønsker og hvad de ønsker skal de få. Nike tilbyder allerede et stort udvalg af ekstra services, som hjælper med fx at uploade træningsdata, som vi selv bruger til at forbedre os og leve sundere og/eller som vi deler på de sociale medier.

Intelligente dørklokker

Der findes endda intelligente dørklokker og August Doorbell Cam er et eksempel på det. Denne IoT opfindelse giver dig mulighed for at svare din dørklokke hvor som helst i hjemmet eller mens du er ude af huset.

Dørklokken er også et sikkerhedselement, der holder øje med din(e) dør(er) og fanger bevægelse omkring den. Du kan endda forbinde den med August Smart Locks låsene, som gør det nemt at lade gæster komme inden for i dit hus, hvis du fx har travlt i køkkenet.

Smart køkken

Netop dit køkken kan blive endnu smartere end det allerede er. Vi har tidligere set i film, der skal forestille at være i fremtiden, at de hemmelige spioner i filmen, bevæger fingrene over en virtuel interface til at administrere data.

Nu er fremtiden landet i dit køkken med Bosch projektoren PAI hvor du kan have en virtuel brugerinterface på dit eget køkkenbord. Takket været en integreret 3D-sensor, der registrer alle dine berøringer, kan du bruge det virtuelle brugerinterface med touch-screen.

Det vil sige at du kan ringe til familiemedlemmerne, mens du laver mad og du kan også bruge den virtuelle overflade til at slå en opskrift op på internettet. Dette projekt er allerede blevet lanceret i Kina og inden længe bliver det lanceret i USA.

Intelligent have

Bosch har generelt allerede udført mere end 250 IoT-projekter og de har ingen planer om at stoppe. Et nyt innovativt projekt fra den tyske fabrikant er robotplæneklipperen Indego S+, som tilbyder stemmestyring med Amazon Alexa.

Her bruger Bosch kunstig intelligens så din robotplæneklipper registrerer eventuelle forhindringer på græsplænen og den tjekker også vejrudsigten online for at have styr på hvornår det er bedst at slå græs. Så bliver græsslåning nærmest ikke nemmere og mere perfekt. Det hele skal naturligvis koblet på internettet, men det bør du ikke bekymre dig om. Find billigt internet her, så du kan følge alle de seneste trends med IoT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.