Disse apps gør din hverdag nemmere

I takt med at internettet begynder vinde indpas i flere og flere enheder, hvor vi efterhånden er vant til at alt kan kobles til nettet, såsom vores højtalere og radioer i hjemmet, som via wifi kan styres med vores smartphones, så bliver vi generelt i den danske befolkning mere bekvemt med, at vores smartphone og tablets kan bruges til langt mere end at se film, skrive og ringe med.  Der bliver hver dag udviklet et utal af apps, hvorfor mange ikke er bevidste om, hvilke som kan hjælp dem i deres daglige virke.  Her kommer der nogle tips til, hvilke apps der kan gøre din hverdag nemmere.

 

Indkøbsappen

Vi skal alle sammen have mad og af denne grund bliver vi tvunget til at handle ind engang imellem. Nogle finder det at handle ind hyggeligt og bruger det som adspredelse, hvorimod andre synes det er direkte forfærdeligt på grund af de mange muligheder og beslutninger der skal tages, når man står foran en køledisk med alverdens varer.  I den forbindelse kan det være en god ide at gøre brug af en indkøbs app.  Her kan appen ”indkøbsliste” gøre dine indkøb en del nemmere. Her skabes listen ud fra de opskrifter du vælger ligesom den husker dig på, hvilke ingredienser du måtte have glemt. På denne måde glemmer du ikke, hvilke de mest fundamentale ingredienser når du skal kreere den ultimative chili con carne for dine venner.

Få styr på dit klædeskab

 

Appen ” closet lite” hjælper dig med at organisere dit klædeskab og ikke mindst matcher den dit tøj, således du altid vil være klædt godt på og ikke behøver at bruge alverdens tid på at overveje, om den kjole passer med de sko.  Den eneste ulempe ved appen er, at man skal tage et billede af alt sit tøj før den kan bruges.  Den største fordel ved appen er således, at du får et konkret overblik over hvad du har i dit klædeskab og ikke mindst hvad det er du mangler.

Du glemmer ikke aftaler og begivenheder med denne app

Pocketlife er en app der hjælper dig med at huske hverdagens gøremål og begivenheder.  Det er en gratis alternativ til android og IOS egne kalendere som ligger på telefonen i forvejen. Der hvor den udmærker sig i forhold til de andre er blandet andet ved, at den husker ugentlige begivenheder, hvorpå man kan få den til at huske sønnens ugentlige fodboldtræning, som han skal køres til.   Ydermere kan man oprette kalender for andre personer, hvorfor det bliver nemmere at have et overblik over kærestens begivenheder.  Det kræver selvfølgelig at telefonen virker hensigtsmæssigt, hvis modsatte er tilfældet er det måske en god ide at få en reparation af Iphone, som kan findes her.

Hold styr på dine fritidsaktiviteter

 

Smartphonen kan også hjælpe dig med at have styr på, hvordan dine ugentligt sportsaktiviteter ser ud, ligesom den kan bruges til at overvåge din aktivitet.  Sports appen TomTom, gør det muligt at track og gemme dine præstationer, hvorfor man på den måde kan se, om der progression i sin træning.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.