Digitaliseringen har simplificeret hverdagen

Selvom teknologien har været kendt lige siden oldtiden, kan man vist godt argumentere for, at den teknologiske udvikling først for alvor blev skudt i gang i 1820’erne, hvor videnskabsmændene begyndte at kunne anvende den i praksis. Det var H.C ørsted med opdagelsen af elektromagnetismen, der var katalysatoren for den enorme udvikling, der skulle vise sig at revolutionere hele verdenen.

Herefter gik det træk for træk i de efterfølgende mange år. I 1965 forudser Gordon E. Moore at antallet af transistorer i et integreret kredsløb vil fordobles hver 18. måned. Altså kort sagt, at de forskellige computeres processer vil blive dobbelt så stærke hver halvandet år. Forbløffende holdt dette stik i de efterfølgende mange år. Men ikke mere. Det seneste årti har den teknologiske udvikling nået helt nye højder. Konstant dukker nye brancher op alene baseret på en eller anden opfindelse, får vi konstant nye teknologiske muligheder på arbejde såvel som i privatlivet. Læs videre i det der følger og få inspiration til, hvordan du kan implementere digitaliseringen i din tilværelse.

Privatlivet

I privatlivet kan man overordnet set inddele digitaliseringen ind i to kategorier. Det der simplificerer dine daglige gøremål, og det der udvider dine muligheder for at dyrke dine interesser.

Daglige gøremål

I forhold til hvad der simplificerer din hverdag, handler det meget om den digitale kommunikation og den digitale lagring af data. Dine muligheder for kommunikation er blevet forsimplet i sådan en grad, at du nærmest aldrig behøver andet end din smartphone. Du kan bestille tid til lægen, til frisøren og kontakte alle dine venner og bekendte gennem den.

Derudover, hvor du før behøvede en fysisk kalender og en masse bøger for at finde og lagre din opsamlede data, kan du med enkelte klik tilegne dig nærmest alt data, for derefter at lagre det på selvsamme apparat. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken viden vil tilegne. Hvis du føler for at blive ekspert i Excel, er det simpelthen bare en kombination af Google og Youtube, og tiden du investerer i det.

Dine interesser

Digitaliseringen har helt sikkert også en rolle i forhold til muligheden for at dyrke dine interesser og generere nye af slagsen. Hvor du som regel før skulle mødes med folk for at spille spil, er det i dag muligt at gøre det meste af det online. Hvis du eksempelvis elsker at spille om penge online, kan du med et par enkelte klip inde på bingoguiden.net hurtigt være i gang med at tjene penge.

Arbejdslivet

Hvor du i privatlivet først og fremmest bruger teknologien og digitaliseringen i dine interessers øjemed, er det i arbejdslivet for at differentiere dig og tjene penge. Man kan selvfølgelig vælge at specialisere sig inden for et teknisk område. Det kunne eksempelvis være som programmør.

Du kan dog også vælge at bruge teknologien til din fordel, selvom du egentlig ikke har forstand på den. En måde hertil er ved at implementere online markedsføring i dine marketingstrategier. Hvis du ikke allerede har forstand på online markedsføring, er det en idé at tilkoble et bureau, der kan hjælpe dig med udførslen.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.