Det intelligente høreapparat

Internet of things er kommet for at blive og det smitter af på flere og flere produktsegmenter på markedet – inklusive høreapparater. De smarte og intelligente løsninger er til for at gøre vores hverdag lettere. For at spare os tid og for at vi ikke behøver have styr på alting oppe i hovedet. Inden for høreapparater handler det om at gøre høreoplevelsen bedre. At give en den bedst mulige forudsætning for at høre hvad der sker omkring sig i forskellige situationer. De nye intelligente høreapparater på markedet kan selv analysere og detektere, hvilket lytte miljø man befinder sig i. Det gør en mere uafhængig og højner kvaliteten af lyden. Der ud over er det i dag blevet muligt at købe udstyr til høreapparater online. Hos en online Phonak butik findes det tilbehør, man har brug for. Man kan derfor på helt egen hånd optimere hørelsen.

Den bedst mulige lyd i enhver situation

De intelligente høreapparater kan som sagt analysere lyttemiljøer. Det betyder, at apparatet selv opfanger om det, som man lytter til, er musik, menneskelig tale, trafikstøj eller noget helt fjerde. Høreapparatet indstiller så lyden efter det pågældende lydmiljø. På den måde er man garanteret den mest optimale lyd i enhver lytte situation. Man behøver derfor ikke at skifte mellem forskellige programmer i høreapparatet. Det hele sker helt af sig selv. Det eneste man skal koncentrere sig om, er derfor at lytte og få mest muligt ud af de omgivelser, man befinder sig i.

Din frihed til at købe ekstra udstyr

Det er i dag blevet muligt at købe langt de fleste ting over nettet. Gennem en Phonak butik kan man finde alt i ekstra udstyr til ens høreapparater. Trådløst tilbehør i form af streamere eller FM udstyr er noget, som mange har stor gavn og glæde af. Med en trådløs streamer kan man høre musikken fra ens mobil eller lyden fra ens TV direkte i høreapparaterne. En funktion som klart optimerer lytteoplevelsen. FM udstyr kan bruges i særligt støjfyldte situationer, hvor det kan være svært at skelne de forskellige lyde og høre hvad der bliver sagt. Her kan en ekstern mikrofon placeres i nærheden af den eller de personer, man ønsker at høre. Den eksterne mikrofon sorterer mellem tale og støj og sørger for at dæmpe støjen, mens talen kommer tydeligere igennem.

Løb aldrig tør for tilbehør

Når man får høreapparater er der også en del tilbehør, som følger med og som man altid skal have liggende til brug. Det gælder for eksempel batterier, voksfiltre og domes, eller øretipper som de også kaldes. Ved køb af udstyr til høreapparater gennem en online Phonak butik kan du sikre dig, at du aldrig løber tør for det nødvendige tilbehør. Hav altid batterier og filtre ved hånden, uanset hvor du er. Sørg for at have batterier liggende i tasken og måske også hos dem, du oftest besøger. Så er du sikker på aldrig at løbe tør for strøm, men i stedet at have glæde af alle lydene og snakken omkring dig.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.