Derfor skal du overveje at købe en ny telefon uden abonnement

Da mobiltelefoner først kom på markedet, var det mest normalt at købe dem uden abonnement. Det vil sige, at du ikke købte den på afbetaling gennem et telefonselskab, men i stedet betalte den fulde pris i butikken. Det betyder også, at man slap for at skulle betale sin telefon af i længere perioder. Her kan du læse mere om, hvorfor du skal købe din telefon uden abonnement.

Få betalingen overstået

Når man køber sin telefon gennem et telefonselskab, så kan man tit opleve, at de gerne vil sprede betalingen ud over længere tid. Det kan være rart, hvis man ikke har råd til at betale for sin nye telefon på én gang, men det kan også være irriterende, hvis man havde sparret alle pengene op. Hvis du køber din telefon til fuld pris i en elektronikhandel, så behøver du ikke at tænke på betaling igen, hvilket er en rar følelse for mange.

Få mere frihed

Når man køber sin telefon sammen med et abonnement, så er der typisk en del ting, som man binder sig til. Man kan nogle gange godt opleve, at man ikke har så mange valg, når man skal vælge det abonnement og telefon, som man gerne vil have. Når der kommer en ny telefon på markedet, så er der mange telefonselskaber, som laver specifikke pakker med den telefon. Det betyder så, at du kan være bundet til kun at kunne vælge mellem de pakker. Det kan være helt fint, hvis pakken passer til dig, men nogle gange kan det også tvinge dig til at betale ekstra for noget, som du måske ikke skal bruge. Derudover betyder det også tit, at du binder dig til det specifikke selskab i en bestemt periode, hvor du ikke har mulighed for at skifte selskab.

Behold dit gamle abonnement

Når du allerede har telefonen, så kan man stort set vælge abonnementet frit. Her er der mange, som vælger det abonnement, som er på tilbud, men du kan også bruge tiden på at skræddersy det rette abonnement til dig selv. Det kan være, at du ikke har brug for fri tale, fri sms osv. Det kan også være, at du vil flytte dit gamle abonnement over på din nye telefon.

Køb din telefon på afbetaling

Hvis du vælger at købe en iPhone uden mobilabonnement, så kan du vælge at købe den på afbetaling, uden du binder dig til et specifikt teleselskab. Det betyder, at du godt kan vælge et nyt abonnement, selvom din telefon ikke er betalt af endnu. Faktisk er der stor konkurrence på mobilafbetalling i øjeblikket, hvilket betyder, at du kan slippe for høje rater, hvilket er det, som mange frygter ved at købe en telefon på afbetaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.