Brug din telefon bedre

Hvis du er en teknologi nørd har du sikkert allerede valgt side, det kan være du har valgt Android eller Iphone, men lige gyldigt hvilken side du har valgt, er der ingen tvivl om at gadgets er lækre. Der findes et utal af gadgets til både Android og Iphone, her er en liste over nogle af dem du bare må eje, hvis du har den mindste interesse indenfor den slags tilbehør.

Find dine nøgler, lidt hurtigere

Vi kender det alle sammen, vi har travlt med at komme ud ad døren, men det er bare umuligt at finde dine nøgler. Nøgler har det med ikke ligge hvor du lagde dem sidst, og det kan være utrolig svært at regne ud hvor de har flyttet sig hen, men med Hone kan det blive en del nemmere. Hone er den første gadget på listen, og højst sandsynligt den der kan hjælpe flest. Hone fungerer ved at du hæfter den i dit nøglebundt og hver gang du ikke kan finde dine nøgler, kan du via appen få den til at både lyse og lave en lyd, så det er muligt at finde den igen.

Slip for at bøvle med døren

Vi forsætter med gadgets der kan gøre livet en smule nemmere, nemlig Lockitron. En Lockitron lader dig løse døre op ved et tryk på din smartphone, eller du kan gøre det endnu nemmere, ved at den automatisk låser op når din mobil er i nærheden. Derudover vil den informere dig når der er nogen der banker på døren, så du ikke misser den pakke du har bestilt.

Pico Genie A100

VI har alle oplevet det, enten er flere om en telefon eller at vi skal vise en video til nogle andre, og det kan være besværligt, men dette kan du undgå lige nu med en Pico Genie. En Pico Genie er en lille projektor der kan skyde billedet på din telefon op til 60 tommer, udover projektoren, er der også bygget en lille højtaler ind i den. Det lyder pludselig som en stor gadget, men den fylder ikke mere end et mobilcover.

De fleste gadgets kan dog være ligegyldigt hvis din telefon er i stykker, om det er kameraet, skærmen eller andet der er i stykker, vil du ikke få det optimale ud af din telefon. Sørg for at få repareret din telefon hvis den er i stykker. Hvis du ikke har tid til at tage ud og få nogen til at lave den, eller ikke har tid til at få sendt den ind til reparation, findes der services som Irep.dk, der kan bringe reparationen til dig, så du slipper for at tage tid ud af skemaet til at få den lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.