Bliv produktiv uden at skulle tænke over det

De fleste af os har hele tiden dårlig samvittighed over, at vi bruger alt for lidt tid på at nå ting, og ofte bruger vi mere tid på at finde de billigste flybilletter end at øge vores produktivitet. Tidligere var det noget, som du skulle have dårlig samvittighed over, men sådan er det ikke mere, for du kan udnytte, at der er kommet en række gadgets, som gør dig produktiv, uden at du tænker over det. På den måde kan du med god samvittighed planlægge din næste ferie uden at føle, at du burde lave noget andet.

Vågner du på det rigtige tidspunkt?

Et af de allerstørste problemer som de fleste har i løbet af deres dag er, at de ikke får lavet nok om morgenen, fordi de er helt vildt trætte, selvom de lige har sovet. Det er der heldigvis en løsning på, da du kan få en app til din mobil, hvor den vækker dig på det helt rigtige tidspunkt.

Hvis du bruger et almindeligt vækkeur, så vågner du helt sikkert på det forkerte tidspunkt, og det er med til at ødelægge hele din morgen og flere timer efterfølgende. Det er tid, hvor du kunne have arbejdet og fået fjernet mange af dine arbejdsopgaver.

Til iPhone kan du få en app, som hedder Sleep Cycle, som vækker dig på det helt rigtige tidspunkt. Når du har sovet, analyserer den også din søvn, så du kan se, hvad der påvirker din søvn.

 

Aldrig flere overspringshandlinger

Vi går rundt og har alt for dårlig samvittighed over, at vi har lyst til at lave andre ting end at arbejde, men sådan behøves det slet ikke at være. Dit problem er ikke, at du overspringshandler, dit problem er, at du lader det styre dit liv.

Med et program som Rescuetime kan du få den til at blokere ting, som du ikke vil bruge din tid på. På den måde bliver du effektiv i din arbejdstid, og du skal ikke tænke på, hvad du må og ikke må.

Hver uge får du en rapport over, hvad du har brugt din tid på, og det kan du bruge til at planlægge din næste uge bedre.

Med sådan et program kan du bedre sætte tid af til at nyde din fritid, for ellers ender du altid med at have dårlig samvittighed. På den måde kan du med god samvittighed planlægge din næste ferie ved at finde de billigste flybilletter. Heldigvis behøver du ikke bruge så meget tid på det længere, da du blot kan tjekke en side, som finder de billigste flybilletter til dig. Alt du skal gøre er at klikke her.

For det er vigtigt for din produktivitet, at du også slapper maksimalt af, og det er det, som disse apps kan hjælpe dig med.

Der findes en lang række andre apps, som kan hjælpe dig med din produktivitet, og det bare med at udnytte, at der er så mange nye gadgets derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.