Batteridrevet overvågningskamera

Mangler du et overvågningskamera? Tilmed et batteridrevet et af slagsen? Hos Jagtkamera.dk finder du test og artikler om batteridrevne overvågningskameraer. Du kan bruge et overvågningskamera til at mindske risikoen for, at dit hjem bliver udsat for indbrud. Risikoen for indbrud findes altid, men du har selvfølgelig ikke lyst til at blive en del af den kedelige statistik.  Med et batteridrevet overvågningskamera slipper du for at få en ubehagelig overraskelse, når du kommer hjem, fordi der har været ubudne gæster på besøg. På den måde kan du føle dig tryg, når du forlader dit hjem – og kommer igen.

Batteridrevne overvågningskameraer er populære

Det er mere og mere populært at få installeret batteridrevne overvågningskameraer i Danmark. Det er der god grund til. De skal nemlig ikke tilsluttes et kabel ligesom de traditionelle overvågningskameraer skal. Samtidig er den nemme at montere og bruge, hvis man sammenligner med de almindelige kameraer. De batteridrevne kameraer kan også placeret mere diskret steder, fordi de ikke skal tilsluttet et kabel, stikkontakt eller lignende.

Du skal huske at skifte batteriet i dit overvågningskamera en gang imellem. Især hvis du overvåger et meget stort område er det ekstra vigtigt. Det har ingen negativ effekt på selve kameraet, om det er batteridrevet eller ej.

Hvad skal du overveje, når du vælger et batteridrevet kamera?

Der er selvfølgelig altid en rækker funktioner, som du skal være opmærksom på, når du skal finde det bedste kamera til dine behov. De vigtigste er videoopløsning, billedvinklen og prisen. Dem gennemgår vi lige herunder.

  • Videoopløsningen

Kig altid på videoopløsningen først. Det er afgørende for, om billede og video bliver taget i høj kvalitet. Det er også vigtigt, om dit overvågningskamera er beregnet til indendørs brug eller udendørs brug. Hvis du skal bruge det udendørs, skal det kunne optage i høj kvalitet om natten, når det er mørkt. Ofte bruges et kameras videoopløsning også som en fin indikator for, om hvor godt kameraet er.

  • Billedvinklen

Billedvinklen er vigtig, fordi den fortæller dig, hvor stor en vinkel dit kamera optager eller tager billeder i. Det afgør også, hvor stort et område, du kan overvåge. Jo større et område, du skal overvåge, jo større skal billedvinklen på kameraet være.

  • Prisen

Du får ofte, hvad du betaler for. Det gælder også overvågningskameraer. Batteridrevne kameraer fås dog ofte i et prisleje, hvor de fleste godt vil være med – både private samt de små og helt store virksomheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.