Alt du skal vide om ERP-systemer

Om du har en lille eller stor virksomhed, har du højest sandsynligt tænkt over hvordan du kan gøre din virksomhed endnu mere overskuelig. Overskuelighed er nemlig med til give overblik og dermed endnu bedre resultater. Dette kan være vanskeligt at opnå, hvis du har mange led i dine arbejdsprocesser som håndteres uafhængigt af hinanden og forskellige steder. Netop derfor vil vi introducere dig for ERP, som kan skabe et funktionelt system til gavn for din forretning. Nedenfor introducerer vi dig for den mest grundlæggende information om ERP og forklarer hvorfor det kan være en smart løsning for netop din virksomhed.

Hvad er et ERP system?

ERP står for Enterprise Ressource Planning og er et system som gør det muligt for dig at samle alle virksomhedens processer ét sted, hvilket gøre det nemmere for dig at styre alle led af din forretning. Et eksempel kunne være sammenknytning af lagerstyring, regnskab og medarbejdere i ét system. Der er flere typer af ERP-systemer, heriblandt Microsoft Dynamics 365 som er en af de førende indenfor skabelsen af fælles databaser. Brugen af denne IT-løsning gør dig mere mobil i den digitale forretningsverden og kan være med til at øge væksten i din virksomhed.

Hvorfor bør du overveje et ERP system?

Implementering af et ERP-system har mange fordele. Først og fremmest skal du overveje det, hvis du ønsker et mere effektivt tidsforbrug. Ved at have alle processerne ét sted kan du nemlig spare en masse tid og bruge den dér hvor der virkelig er behov for den. Hertil, vil produktiviteten også øges, idet der ikke bruges tid på unødvendig navigering mellem flere selvstændige processer. Det er her også vigtigt at nævne, at jo mere produktiv din virksomhed bliver, desto mere konkurrencedygtig bliver den også. Dette har en stor betydning for virksomheder som ønsker at øge sit økonomiske resultat. I dag udbyder flere firmaer ERP-løsninger og helt specifikt Microsoft Dynamics 365. Find din ERP-leverandør her.

ERP er for alle

Du tænker muligvis, at ERP alene tilegner sig store virksomheder med mange processer. Du har måske en mindre virksomhed og føler, at det ikke tilegner sig din type forretning. Det er dog vigtigt at pointere, at alle kan gøre brug af det. Har du en lille virksomhed kan du nøjes med at bruge ERP udelukkende til at styre dit regnskab, så du får et bredt overblik over netop det område. Modsat kan du bruge systemet til at kombinere en stor mængde af afdelinger. Det er vigtigt at understrege, at udbyderne er kompetente i at tilpasse sig dine ønsker og kan skræddersy et system som passer til netop dine specifikke behov. ERP kan også benyttes hvis du ønsker at udvide din forretning udover landegrænser og skal have et system som kan imødekomme flere sprog og generelle love udenfor Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.