4 anvendelsesmuligheder med WordPress, et CMS uden grænser!

Dette er garanteret ikke denne første artikel du læser om det famøse CMS WordPress. WordPress er her der og alle vegne, og systemet er populært som aldrig før.

I denne artikler giver vi dig inspiration til, hvordan du kan anvende WordPress, og alle de muligheder der findes med systemet. Det er nemlig ikke kun traditionelle hjemmesider og blogs, som WordPress kan bruges til – nej det kan meget mere end det!

Læs mere herunder!

Brug WordPress som et almindeligt website

WordPress startede ud som et blog-system, men i dag kan du også sagtens brug det til ”almindelige” hjemmesider, med en statisk forside og en række statiske undersider.

Du kan også kombinere de to, så du har en statisk forside med nogle standard undersider og så en tilhørende blog et andet sted på din side.

En side, som måske ikke ligner, at den kører på WordPress er Billig-Webhosting.dk, hvor du kan få hjælp til at finde et billigt webhotel. Prøv at tage et kig på denne side, og læg mærke til, hvordan nogle sider fungerer som en blog mens andre sider er statiske sider.

Brug WordPress som webshop med digitale produkter

Er du ikke parat til at kaste dig ud i en webshop med fysisk produkter som skal lagerføres og sendes ud hver dag, så er det en oplagt mulighed at sælge et eller flere digitale produkter i stedet. Med pluginnet WooCommerce kan nu hurtigt tilføje en webshop til din blog eller hjemmeside, hvor du kan sælge digitale produkter.

Det kunne eksempelvis være, at du havde en fitness-blog, og så kunne du nemt skrive en e-bog og sælge den på din blog som et digitalt produkt.

Et eksempel på et digitalt produkt er denne Excel bog, som sælges af NemProgrammering.dk. NemProgrammering.dk køres delvist på WordPress og Excel e-bogen sælges således via WooCommerce pluginnet som et digitalt produkt. Se hvordan de gør det på NemProgrammering.dk og få inspiration til dit eget digitale produkt.

Brug WordPress som traditionel webshop

Det er ikke kun digitale produkter du kan sælge med WordPress og WooCommerce. Du kan også uden problemer lavet en full-scale webshop med fysisk produkter.

Du kan nemt integrere WooCommerce med diverse betalingsløsninger og fragtmoduler fra blandt andet pakkelabels.dk, og det er derfor lettere end nogensinde før at starte en webshop med WordPress og WooCommerce.

Et eksempel på en webshop som anvender WordPress og WooCommerce er Secretly.dk. Tag et kig på siden for at se de muligheder der findes, hvis du vil lave en webshop med disse to stykker software.

Brug WordPress som et forum

En anden ting som man kan bruge WordPress til, og som mange slet ikke ved, er et forum. Du kan bygge et forum med alle de funktioner du har brug for ved hjælp af WordPress og et plugin der hedder BBpress.

bbPress er nok det mest udbredte forum-plugin til WordPress, men der findes også en del andre på markedet, hvis du gerne vil prøve lidt forskelligt af.

Licensfrit billede: https://stocksnap.io/photo/3ZHG0XOIT6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.