2 vigtige råd til opstart af nye hjemmeside

Når man skal til at starte en ny hjemmeside op, er der mange ting man skal tage hensyn til. Er du uerfaren, kan det være en god ide at læse med her. Om det er en salgshjemmeside, inspirationsplatform eller andet, gælder der stadig mange af de samme regler. Opstart af ny hjemmeside kan være et komplekst arbejde og man ønsker altid en god start, når hjemmesiden skal offentliggøres. Man kan ikke være god til alting, og et godt tip er, at få noget hjælp udefra. Vigtigheden i en ny hjemmeside er troværdigheden. Med et utal af mange hjemmesider i dag, er troværdighed alt afgørende, for at man får skabt trafik til ens hjemmeside.  

Et billede, der indeholder indendørs, person, bord, bruger

Automatisk genereret beskrivelse

1 Brugeroplevelsen skal være simpelt og forståelig

En god hjemmeside, skaber en dynamisk proces i brugeroplevelsen og brugerens opfattelse af hjemmesiden. Man skal kende sin målgruppe, så man ved præcis hvem man henvender sig til, i sin måde at skrive og udtrykke sig på. Vigtigheden i at skabe interesse og opmærksom for hjemmesiden er svær, men det skal prioriteres. Der findes mange godt uførelige hjemmesider, hvilket har skabt en meget hård konkurrence, især for de hjemmesider som er en salgsplatform. Brugeroplevelsen skal være prioritet nummer 1, da det øger chancerne for at brugerne kommer igen og igen.

Hjemmesiden skal være simpel og man skal som forbruger ikke besøge et klikke-helved, for så er de hurtigt væk igen. Derudover skal hjemmesiden være forståelig og det er dermed vigtigt at sproget er let læseligt og der er blevet læst korrektur flere gange, da det også skaber troværdighed.

2 Altid hav styr på reglerne bag en hjemmeside

Det er vigtigt at man ikke kommer i klemme, med alle de mange regler der forekommer, når man ejer en hjemmeside. De mange regler skal overholdes, ellers risikerer man store bøder eller helt lukning af ens hjemmeside. En af de allervigtigste elementer man skal have i orden ved ens hjemmeside, er at man overholde persondataloven. Har man ikke det i orden, kan man komme galt afsted med lovgivningen og det kan skabe store problemer.

Der er ofte ændring i reglerne og det er vigtigt at man følger med i de nyeste ændringer. Har man svært ved reglerne og ikke tid til at sætte sig ind i dem, kan det være en god ide at få hjælp udefra.  

Ageras kan hjælpe dig med at finde kandidater til hjælp inden for det juridiske til din hjemmeside. Man indsender en forespørgsel, de matcher med tre kandidater og du vælger selv den kandidat du mener der passer bedst til dig og dit behov. Det er simpelt og nemt og det sparer dig for en masse tid. Læs mere her.                                           

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.